BRING ME THE HORIZON’s nya låt ’Happy Song’

bringmethehorizondrownband_638

”Happy Song”, en helt ny låt från den brittiska metalcore agera Bring Me the Horizon, har tidigare premiär ikväll på BBC Radio 1: s ”Rock Show” med Daniel P. Carter och kan nu strömmas nedan. Låten kommer att finnas på bandets femte album, preliminärt på grund senare i år.

Bring Me the Horizon: s ”Live At Wembley” konsert DVD släpptes i juni. Uppsättningen filmades i december förra året i London när Yorkshire-baserade bandet rubricerades som stadens mest prestigefyllda plats, Wembley Arena.

På tal om det faktum att det är inte ofta att en brittisk band från en metall bakgrund får spela så stora arenor, Bring Me the Horizon frontman Oli Sykes sade Independent: ”Jag antar att vi inte visste hur långt bandet skulle komma tillsammans, men samtidigt finns det inte många engelska band som har den här typen av tyngd – bortsett från IRON MAIDEN -. som har uppnått det Det är alltid de amerikanska Vi har fortfarande inte känns som en stor rockband Om du trodde.. om ett band som spelar Wembley, skulle du tänka på dem som superstjärnor, skulle inte du? Men det är inte fallet. Vi är fortfarande vanliga människor som gör dag till dag saker. ”

https://www.youtube.com/watch?v=UfiuJ1mmK8M