Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SNOWY SHAW

2015/08/12 @ 19:00

snowy-shaw
När det kommer till hårdrock behöver knappast multi-talangen Snowy Shaw någon närmare introduktion. Under dom senaste 25 åren har denne Göteborgs son i det närmaste nått en kult status och skara fans världen över, och etablerat sitt rykte som en utav dom mest talangfulla, unika och hårt arbetande artister på hårdrocks scenen.

Nu efter den kritikerrosade och framgångsrika liveDVD/CD boxen Snowy Shaw : 25 years of madness in the name of metal är Snowy och hans star-spangled banned tillbaka och har valt att ta ett kort avbrott i skivinspelningarna för att göra ett fåtal exklusiva Sverige spelningar under Augusti. Då med en rykande färsk teatraliskt show med musik från kommande plattan och en hel del favoriter och mer sällan framförda låtar från hans tidigare band, som t.ex King Diamond – Notre Dame – Therion – Dream Evil – Mercyful Fate – illwill – Memento Mori – Dimmu Borgir – Sabaton ,.. med flera

Innan Snowy & Co beger sig till Falun som huvudakt på Sabaton Open Air festivalen har dom valt att förlägga premiären i hemstaden Göteborg på Trädgårn, som lustigt nog sammanfaller med Göteborgs/Kultur Kalaset för dom som har funderingar på att besöka staden runt 12 Augusti. Om inte förr så har ni nu ett ypperligt tillfälle att beskåda något sällan beskådat på scen.

Förutom gäst artisten Niklas Isfeldt från Dream Evil kan vi förvänta oss en mycket färgstark och spännande underhållning med många överraskningar.
Detta vill du inte missa!!! 250 kr + service avgift

Detaljer

Datum:
2015/08/12
Tid:
19:00
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

TRÄDGÅRN
Telefon
+46 (0)31 10 20 80
E-post
tradgarn@profilrestauranger.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Trädgårn
Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
Telefon
+46 (0)31 10 20 80