Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

STEVE HACKETT

2015/09/07 @ 19:00

Steve-Hackett
För ett år sedan gjorde Steve Hackett en omtalad konsert på Trädgår’n i Göteborg. Nu förärar han oss återigen med ett nedslag i vår stad! Den 7 september ställer sig den världsberömda gitarristen ännu en gång på Trädgår’ns scen.

Steve Hackett blev känd som sologitarrist i Genesis, men har också haft stora framgångar som soloartist. När Steve Hackett släppte sitt senaste album ”Genesis Revisited II”, med tolkningar av bandets låtar från 70-talet, var succén ett faktum, vilket tog honom på en lång världsturné.

Nu är han aktuell med nya albumet ”Wolflight”, som han själv menar är något annorlunda och som han har filat på länge. Influenserna är många, inte minst av världsmusik och många låtar kompas av en symfoniorkester, även en sådan kan spela tung och groovy rock menar Hackett.

Även om Hackett är mest känd för den progressiva rocken har han dessutom spelat in ett flertal album med klassisk musik. Han grundade också supergruppen GTR år 1986, tillsammans med bland annat Steve Howe från Yes.

Med sig på scen denna gång har han Roger King på keyboard, Gary O´Toole trummor och percussion, Rob Townsend på flöjt och sax, Roine Stolt bas och gitarr, samt Nad Sylvan på sång.

Missa inte tillfället att ta del av Steve Hacketts repertoar. Han och hans gitarr kan frammana många känslolägen och former!

Detaljer

Datum:
2015/09/07
Tid:
19:00
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

TRÄDGÅRN
Telefon
+46 (0)31 10 20 80
E-post
tradgarn@profilrestauranger.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Trädgårn
Nya Allén 11
Göteborg, 411 38 Sverige
+ Google Map
Telefon
+46 (0)31 10 20 80