Sabaton och Rockstad: Falun

Under de senaste månaderna har det stormats en del kring Sabaton i media på grund av nya bandmedlemmar och den kommande skivan.
Tyvärr har detta också medfört en del elakartade rykten om att bandet inte ska spela på Rockstad: Falun, eller att hela festivalen skulle vara inställd.

Vi vill bara bekräfta att detta är enbart just rykten, och att festivalen kommer äga rum precis som planerat – inklusive en bombastisk show med Sabaton. Det finns inga tvivel om detta!
Rockstad: Falun har hittills sålt ungefär tre gånger så mycket förköpsbiljetter jämfört med föregående år, och det är klart möjligt att alla de 6000 biljetterna som finns till salu kommer sälja slut innan festivalen slår upp sina portar.

Från den 16/7 höjer vi som bekant priset med 200 kronor på alla biljetter och därför är det hög tid att planera ditt besök i augusti omedelbart!

Det finns ett fåtal hotellrum kvar i stan, och även plats på vandrarhem runt om i Falun. Självklart finns även festivalens egen camping tillgänglig – du bokar plats enkelt och direkt på hemsidan i samband med biljettköp! Turistbyråerna i Dalarna hjälper också dig gärna med boende och andra praktiska frågor.

Länk till hemsidan här